A fost campioană națională și internațională la haltere și lupte, cu 100 de medalii, s-a făcut frizeriță și a devenit cea mai bună FOTO-VIDEO

0

Drumul în viață ne este schimbat de deciziile noastre și de oamenii pe care îi întâlnim. O frumoasă tânără care a fost campioană națională și internațională la haltere și lupte a spus stop după zece ani de sport de performanță și a pornit pe un alt drum.

A pornit pe un drum total necunoscut, dar a avut noroc de un ”antrenor” care a făcut-o să devină cea mai bună și în noua sa activitate.Frumoasa Bianca Brumă are 23 de ani și este cea mai bună frizeriță din Botoșani. Frizerița de la La Brici are în spate 10 ani de sport de performanță în două discipline mai atipice pentru fete, lupte și haltere, perioadă în care a adunat peste 100 de medalii.

”Puțini știu că eu sunt o fată de 10. Când spun de 10 mă refer la faptul că am făcut 10 ani sport și am câștigat 100 de medalii la concursuri naționale și internaționale, medalii de argit, de bronz și de aur. Toată viața am umblat în trening, dar tot timpul mi-am dorit să mă aranjez și eu, să fiu cochetă și să scot feminitatea în evidență mai mult decât corpul meu și mușchii. Când stăteam pe podium îmi doream să arătâ ca domnișoarele din tribună, aranjate, cochete. Am spus că trebuie să fac ceva cu mine să îmi scot frumusețea în evidență. Din acest motiv m-am apucat de frizerie, ca să mă aranjez și să ofer oamenilor de lângă mine fericire și mulțumire”, a declarat Bianca Brumă.Despre locul său de muncă, despre performanța pe care o face în frizeria La Brici, Bianca este de părere că această frizerie a apărut pe piață ca o necesitate, având un profil mai puțin întâlnit.

La Brici a apărut pe piața din Botoșani deoarece exista o nevoie neacoperită, îngrijirea părului. Nu este vorba despre coafură și frizerie, ci de îngrijirea părului. Am dezvoltat parteneriate cu producători vechi de peste de 200 de ani în îngrijirea corectă a părului”, a completat Bianca Brumă.”Antrenorul” Biancăi în noul drum ales după ce și-a încetat activitatea sportivă a fost tânărul om de afaceri Ciprian Andronache, fondatorul frizeriei La Brici, de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Rar găsești un patron care să facă o descriere atât atât de frumoasă unui angajat.

”Cred că pe orice client dintre cei 15.000 pe care i-a tuns până acum îl poate lua de pe scaun și ridica în sus zâmbind la fel ca atunci când tunde. De ce? Păi cum altfel să fie posesoarea a 100 de medalii obținute la competiții naționale și internaționale de haltere și lupte? O campioană care are 100 de medalii de aur, bronz și argint, o campioană care la orice competiție a stat pe podium, la fel de drept și onest cum stă și acum la frizeria La Brici, locul în care te tunde ca pe un campion o adevărată profesionistă. A avut o ambiție extraordinară și mereu a câștigat concursurile, și aceeași ambiție a transpus-o în profesionalismul din îngrijirea părului, astfel în 2017 ajungând la titlul de cea mai bună frizeriță din Botoșani”, a spus Ciprian Andronache despre cea pe care a călăuzit-o în noul drum.Acesta susține că Bianca Brumă își continuă performanța în noul domeniu ales și că o va susține să obțină și titlul de cea mai bună frizeriță din România.

Echipa frizeriei La Brici, de pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 25, este formată din Bianca Brumă, Petru Condurachi, Jan Zamfirescu și Gabi Burduja.Povestea LaBrici – Bianca Bruma

Cred că pe orice client dintre cei 15.000 pe care i-a tuns până acum îl poate lua de pe scaun și ridica în sus zâmbind la fel ca atunci când tunde.De ce? Păi cum altfel să fie posesoarea a 100 de medalii obținute la competiții naționale și internaționale de haltere și lupte?!Da! Acum știi cine te tund : o campioană! O campioană care are 100 de medalii de aur, bronz și argint, o campioană care la orice competiție a stat pe podium, la fel de drept și onest cum stă și acum la frizeria La BRICI, locul în care te tunde ca pe un campion o adevărată profesionistă.A avut o ambiție extraordinară și mereu a câștigat concursurile, și aceeași ambiție a transpus-o în profesionalismul din îngrijirea părului, astfel în 2017 ajungând la titlul de cea mai bună frizeriță din Botoșani.La fel cum făcea eforturi supraomenești slăbind 15 kg sub limita admisă așa își continuă drumul de campioană până va obține titlul de cea mai bună frizeriță din România!Eu o respect și o susțin fiind foarte mândru de Ea, tu o respecți și poți fi mândru că ești clientul ei! O putem ajuta să își atingă obiectul printr-un Share!Pentru că aceasta este #PovesteaLaBRICI ! Ți-am prezentat povestea "Sensibilului LaBrici", povestea "Glumețului LaBrici", acesta este povestea " Campioanei LaBRICI" Bianca ! Urmează și alte povești!La BRICI- O frizerie cum alta nu-i. Merită încercat! #MoldovaConteaza

Posted by La BRICI on 9 Noiembrie 2017Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *