FOTO DE VIS! O florărie a adus cele mai frumoase ornamente de Crăciun. Vitrina florăriei e de poveste

0

Când iubești eleganța, frumosul, rafinamentul, tot ce faci pentru cei din jurul tău asta emană. Este și cazul Florăriei Eden care a adus, ca în fiecare an, cele mai frumoase ornamente de Crăciun.

Vitrina Florăriei Eden pare desprinsă dintr-un basm, e plin de frumos, te face să te oprești pe stradă și să privești, să admiri, să simți cum spiritul celor mai frumoase sărbători se apropie, să simți Crăciunul chiar dacă mai e până atunci, chiar dacă nu a căzut niciun fulg de nea.Standardul stabilit pe piață de Florăria Eden este greu de atins și extrem de greu de depășit, iar asta se întâmplă pentru că familia care deține această oază de frumos și eleganță într-un oraș cenușiu asta știe să facă, fără rabat la calitate, fără a face un compromis în a oferi produsele și serviciile cele mai bune.

Atent căutate, cu grijă selecționate, după o anumită viziune, ornamentele pentru sărbătorile de iarnă de la Florăria Eden sunt fascinante și te fac să îți pară rău că această florărie nu este pusă să decoreze întregul oraș. Privești în interiorul florăriei și te încearcă un sentiment de regret că orașul nostru nu are șansa să fie atins în totalitate de frumusețea de acolo. Am deveni cel mai vizitat oraș la sărbătorile de iarnă dacă ar fi așa.

 

„Numărătoarea inversă a început. Ne pregătim de zor pentru încă un Crăciun de basm alături de voi… Decorațiuni, cadouri, flori, ciocolată, delicii și delicatese, toate atent selecționate, cu grijă ambalate. Ca în fiecare an, am încercat să spunem o poveste prin felul în care am ales să amenajăm Florăria Eden în întâmpinarea sărbătorilor. Anul acesta vitrina spune o poezie colorata în alb și roșu… iar atunci când pășești în magazin, poezia devine și mai bogată, e scrisă în toate culorile, nu ne-am dorit limite… Vino și tu să vezi un carusel de culori, un basm care miroase delicat, a ciocolată, pașește în lumea unui Eden îmbrăcat în haine de sărbătoare, vino să admiri decorațiuni de la cei mai buni maeștri din domeniu, vino să respiri un aer curat, nou, delectează-ți simțurile cu muzica noastră, am pus multă dragoste și pasiune în toată această poezie. Cu admirație față de frumos, cu respect față de tine, Echipa Eden”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Florăriei Eden.SURSA foto: Pagina de Facebook a Florăriei Eden

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *