Are cele mai apreciate produse tradiționale afumate și acum le livrează și la comandă direct din afumătoare FOTO

0

Una dintre bucuriile culinare ale Sărbătorilor de Iarnă o reprezintă produsele tradiționale din carne afumată.

O firmă din Botoșani oferă clienților posibilitatea de a primi produsele afumate direct din afumătoare, fără a mai trece prin galantarul magazinului.

 

Impex Dona SRL Baisa, Carmangeria Stejarul, este cea mai veche unitate de procesare a cărnii din Botoșani, la nivel industrial, și a reușit să se mențină pe piață prin produsele sale încă din 1994.Compania botoșăneană s-a făcut cunoscută la nivel național printr-un un sortiment de crenvurști preparați doar din carne și condimente naturale, iar la nivel local și regional este cunoscută pentru calitatea produselor tradiționale.

Acum, firma botoșăneană oferă un nou serviciu care revoluționează piața. Astfel, de la cârnați, tobă, lebăr, ceafă, mușchi, clienții Impex Dona pot să comande cantitățile dorite proaspăt scoase din afumătoare.

Calitatea produselor Carmangeriei Stejarul este cunoscută pe plan local, carnea cea mai bună fiind preparată cu cele mai bune condimente și afumată cu fum natural.Cei care vor să comande produse tradiționale direct din afumătoare pot suna la numărul de telefon 0747912669. Proaspăt-scoase din afumătoare, produsele Stejarul vor fi livrate în pachet clientului, fără a mai trece perioada în care stăteau expuse în vitrina frigorifică.

Produsele Impex Dona se găsesc în magazinul propriu al carmangeriei de pe strada Primăverii, în Piața Centrală, Hala de carne, și pe Pietonalul Unirii, la Târgul de Crăciun.