FOTO A făcut senzație la Românii au talent. ”Nu mai e despre divertisment… e despre dreptate”. Mesaj cutremurător către politicieni

0

Un botoșănean a făcut senzație în prima ediție din sezonul 8 al emisiunii Românii au talent, de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu a plâns, Florin Călinescu i-a spus că reprezintă o bucată din istorie, Andra i-a transmis că nu se oprească, iar Andi Moisescu i-a spus că reprezintă dreptatea.

 

Marian Ionuț Vărvăruc, de 24 ani, din Botoșani, stabilit la Torino, Italia, a făcut senzație la Românii au talent. Tânărul botoșănean și-a transpus frustrările vieții într-o melodie pe ritmuri de hip-hop, cu un text scris de el.

  

”Textul e pentru atunci când am vrut să țip și nu am putut”, a spus botoșăneanul la Pro TV, într-o poveste în care a spus lumii întregi viața lui și a miilor sau sutelor de mii de tineri din țară: mama forțată de condițiile economice din țară să plece la muncă în Italia, copilul care și-a urmat mama.

”Este un adevăr, o realitate, o bucată din istoria vieții nostre, a țării noastre, a ceea ce trăim cu toții în aceste timpuri. De 27 ani lucrurile merg într-o direcție necunoscută, dar nu prietenoasă. Ești expresia unor generații care se adună, se tot adună, fără identitate, fără trecut, fără viitor, fără speranță. Când spui că zbori într-o aripă… zboară tată. M-a topit copilul acesta”, a spus Florin Călinescu.

 

 

 

Andra l-a apreciat pentru curaj pe botoșănean: ”Să vii așa să spui aici povestea… înseamnă putere”.

”Este evident că avem de aface cu strigătul unei generații. Mi se pare o dramă. În 27 de ani românii sunt îndemnați să vadă mai degrabă lucrurile care îi despart decât cele care îi adună. Nu mai e despre divertisment… e despre dreptate. Un moment al adevărului în emisiune asta”, a spus și Andi Moisescu.

La final, tânărul botoșănean a fost întrebat pentru cine a cântat și a răspuns cu un mesaj incredibil pentru clasa politică actuală.

”Pentru România! Să-i ferească Dumnezeu pe cei de la putere să ne trezim toți pentru că suntem tineri și creștem. Ar trebui să le fie frică de noi”, a spus Marian Ionuț Vărvăruc.

Tânărul botoșănean a primit patru de DA și merge în etapa următoare.