FOTO Fiica unor cunoscuți oameni de afaceri s-a apucat de box și a devenit campioană națională

0

Bucurie uriașă în familia unor cunoscuți oameni de afaceri la nivel național.

 

Fiica lor s-a apucat de box, un sport în care banii familiei nu au nicio importanță în fața pumnilor adversarei, și a devenit campioană națională.

 

Lavinia Solomonescu, fiica familiei Carmen și Dumitru Solomonescu, cei care dețin cunoscut producător de lactate Lacto Solomonescu, a câștigat Cupa României la Box Feminin, competiție desfășurată în București pe 8 martie, fiind legitimată la Clubul Sportiv Felix Box.

Lavinia a devenit campioană națională la junioare, categoria de vârstă 15-16 ani.

  

”Bravo campioana mea! De 8 martie ți-ai facut cel mai frumos cadou, atât ție, cât și nouă! Locul I la CUPA ROMÂNIEI LA BOX FEMININ, București, 2018! Mulțumim antrenorului Costel Felix Alexoaei”, a postat Carmen Solomonescu pe contul său de Facebook.

Patru luni de antrenament a făcut Lavinia Solomonescu pentru a reuși această performanță, ea fiind pregătită la Clubul Spotiv Felix Box, deținut de fostului boxer Felix Alexoaei.

Noua campioană națională la box a avut în galerie pe lângă familie și pe cunoscuta cântăreață botoșăneană Francisca Dulceanu.

 

 

 

De altfel, pe lângă medalia de aur obținută de Lavinia Solomonescu, clubul Felix Box a mai adus județului Botoșani și două medalii de bronz la această ediției a Cupei României la Box Feminin.

”Am luat și două medalii de bronz prin Ana-Maria Puciu și Andreea Amariei, aceasta din urmă fiind campionă națională”, a declarat antrenorul Felix Alexoaei.

 

 

loading…