Un restaurant a introdus carnea de porc vietnamez la meniul zilei:  tochitura din carne sănătoasă de porc FOTO

0

Carnea de porc vietnamez, considerată a fi carnea sănătoasă de porc, a fost introdusă de un restaurant la meniul zilei.

 

 

 

Mai mult, porcii sacrificați nu sunt crescuți în regim intensiv și beneficiază de un spațiu foarte generos într-o fermă din județul Botoșani.

 

 

Este vorba despre Art&Food Home, care la meniul zilei de astăzi are tochitură din carne de porc metis vietnamez și marele alb.

 

 



 

”Carnea e mult mai frageda și mai dulce! Tochitura este din produsul încrucișării celor două rase. Meniul complet, ciorbă rădăuțeană, tochitură de porc, brânză și mămăliguță plus desert costă 12 lei, iar cine comandă doar tochitură plătește 8 lei și are desertul inclus”, a declarat Roxana Florentina Anușcă Țurcanu, cea care a înființat Art&Food Home.

Carnea de porc vietnamez încrucișat cu marele alb provine de la ferma soțului acesteia, Florin Țurcanu, care deține și abator de sacrificare a animalelor. Porcii nu sunt crescuți în sistem intensiv și beneficiază de un spațiu foarte generos.

De asemenea, brânza folosită la tochitură provine tot de la ferma din județul Botoșani a familiei Țurcanu și este maturată special.

 

 

 

 

Meniul zilei de astăzi, 15 martie, la Art&Food Home are următoarele variante:

Felul I: Ciorba rădăuțeană.

Felul II: Tochitura de purcel de curte( încrucișare între “marele alb” și vietnamez) cu brânza și mămăliguța.

Sau

Pulpe de pui la tava cu orez cu legume și salata de varza.

 

Meniu de post:

Felul I: Borș de fasole.

Felul II: Mâncărică de cartofi cu salată de varză.

Desert : Negresă.

Pâinea casei!

 

Puteți comenda meniul zilei sau diferite feluri de mâncare de la Art&Food Home la sediul din strada Victoriei, vis-a-vis de Teatrul de păpuși Vasilache sau la numărul de telefon 0753 128 757.

 

 

loading…

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *