FOTO-VIDEO Trotuar surpat la câteva luni de la refacere. Două firme blocate de un crater

0

Lucrările de refacere după extinderile rețelelor de utilități continuă să fie făcute de mântuială, în bătaie de joc și dispreț față de cetățeni și banii publici.

 

În zona industrială a municipiului Botoșani, un trotuar refăcut la sfârșitul anului trecut după lucrările la extinderea rețelei de apă s-a surpat și este distrus pe o lungime de câteva sute de metri.

 

Fără lucrări normale de compactare a solului, trotuarul s-a surpat pe o lungime de sute de metri, iar în zona în care conducta a trecut pe sub carosabil, chiar în fața porții prin care au acces în curte două societăți comerciale, a apărut un crater.

 

 Imaginile din Galeria FOTO și clipul VIDEO arată explicit dezastrul produs, cât de proaste au fost făcute lucrările și cum firmele Ifimax și Maxim Special Construct nu mai pot intra în curtea sediului din cauza craterului apărut în astalt.

Compania Nova Apaserv, furnizorul de apă, Primăria Botoșani, dar mai ales dirigintele de șantier ar trebui să dea explicații pentru dezastrul produs pe acest tronson de lucrare.

 

 

loading…


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *