Un lanț de magazine de jucării din Spania, prezent și în Italia, Franța, Dubai și Qatar vrea să deschidă la Botoșani

0

Sursa foto: bizbrasov.ro

Rețeaua spaniolă de magazine de jucării Eurekakids, prezentă în nu mai puțin de 12 țări vrea să deschidă un magazin și la Botoșani.

Profit.ro anunță că retailerul spaniol vrea să intre în România în regim de franciză. În Botoșani mai este prezent și lanțul de magazine de jucării Noriel.

 

Eurekakids are la dispoziție trei zone în care ar putea deschide un magazin la Botoșani, respectiv Uvertura Mall, Botoșani Shopping Center și Family Center.

 ”Orașele vizate sunt București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Zalău, Sfântu Gheorghe, Vaslui, Slobozia, Alexandria, Miercurea Ciuc”, a anunțat Profit.ro.

 

Potrivit sursei citate, Eurekakids este prezentă în 180 de magazine din 12 țări, printre care și Spania, Italia, Franța, Dubai sau Qatar.

 

loading…


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *