Administrație Știri locale

ANUNȚ INFORMARE Primăria Blândești: o nouă investiție

Aceasta informare este efectuata de catre PRIMARIA COMUNEI BLANDESTI, cu sediul în com. în BLANDESTI, STR. PRINCIPALA NR.1, BOTOSANI ,CUI: 16406308, TEL: 0231 573 355, e-mail: primaria_blandesti@yahoo.com, reprezentată prin Primar Maxim Stelian, denumita în continuare BENEFICIAR,  ce intentionează să solicite de la Administrația Bazinală de Apa “PRUT”, S.G.A. Botoşani (municipiul Botoşani, str. Nicolae Iorga nr.37) aviz de gospodarire a apelor pentru desfasurarea activitatii de exploatare a apelor subterane de adancime potabile si industriale pentru obiectivul ”PROIECTARE SI EXECUTIE A TREI FORAJE DE ADANCIME CU ECHIPARE HIDRAULICA, BAZINE SUPRATERANE SI IMPREJMUIRI AFERENTE”  in Comuna Blandesti, judetul Botosani.

 

Acesta investitie este nouă.

 

Ca rezultat al procesului de producție nu vor rezulta ape uzate ci doar ape potabile sau industriale ce vor fi folosite în rețeaua publică  de alimentare cu apă.

 

Acesta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/1996, cu modificarile și completările ulterioare.

 

Persoanele care doresc să obțină informatii suplimentare cu privire la solicitarea autorizației de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de autorizatie la adresa menționată.

 

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa, Primaria COMUNEI BLÂNDEŞTI,  numar de telefon  0231 573 355, dupa data de 27.04.2018