VIDEO-FOTO Aqua-parcul Cornișa în paragină după șase ani de lucrări

1

În Botoșani dovada incompetenței aleșilor locali să conducă destinele urbei o reprezintă două șantiere, Teatrul Eminescu și Aqua-parcul Cornișa.

În 2016, an electoral, fostul primarul Ovidiu Portariuc anunța deschiderea Parcului Cornișa.

În 2017 și actualul primar Cătălin Flutur a anunțat deschiderea aqua-parcului, după care a evitat să mai avanseze un termen pentru a nu cădea în penibil.

Suntem în 2018, cu câteva săptămâni înainte de deschiderea sezonului estival și la Cornișa încă se lucrează la bazinele exterioare, la zona de plajă, nu s-au finalizat lucrările nici la râul de rafting, nici măcar aleile pietonale nu sunt finalizate.

  

Adevărata performanță a aleșilor locali este însă partea de canalizare a proiectului. Proiectarea acestei investiții a fost făcută în al doilea mandat de primar al lui Cătălin Flutur. Desigur, partea de canalizare lipsea cu desăvârșire din proiectul lăsat de Flutur moștenire lui Ovidiu Portariuc. Timp de patru ani, cât a durat mandatul lui Portariuc, nimic nu s-a schimbat și canalizarea lipsea în continuare. Patru ani fără să miști un pai să schimbi viitorul acestei investiții. Cum l-a lăsat moștenire, așa l-a preluat Flutur în 2016, iar după doi ani din al treilea mandat de primar încă nu s-a rezolvat această problemă.

Când Portariuc spunea că va inaugura parcul pe obiectivele finalizate, Flutur și PNL spuneau că nu se poate pentru că nu poți lăsa copiii să meargă la distracție într-un șantier. Când Flutur și PNL spun că parcul poate fi inaugurat pe obiectivele finalizate, PSD spune că nu se poate face recepția pentru că nu este canalizarea rezolvată.

Urmăriți galeria video-foto care surprinde exact cum se află Cornișa în mai 2018, după doi primari și două consilii locale factori de decizie care nu au reușit să finalizeze acest proiect.

 

  

 

Un comentariu

  1. Mega

    Aceasta este dovada ca pe acesti oameni au facut doar politica si nu treaba. Aproape toate lucrarile pe care le.a facut flutur acum se distrug datorita materialelor proaste folosite. Proiectele pe care le.a inceput au fost gresit de la inceput. Pe portariuc nu l.a interesat sa faca ceva pentru acest oras. El s.a aflat in treaba si a cadtigat alegerile datorita partidului si mai putin datorita compententelor. Omu nu era capabil nici sa traga apa la closet. Ultimul mandat a lui flutur, adica acesta, e cel mai penibil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *