Petrom a început demolarea celei mai distruse benzinării de frica taxelor majorate cu 500% pentru clădirile dărăpănate FOTO

0

Gigantul Petrom a început lucrările de demolare a clădirii stației de carburanți din apropierea Vămii Stânca, de la Ștefănești, județul Botoșani unde era cea mai distrusă benzinăriei din țară.

Prima imagine a tuturor celor care intrau în România prin Vama Stânca era o fostă benzinărie părăsită, cu geamurile sparte.

 

Peisajul dezolant a fost ”poarta de intrare în România” ani la rând.
”Îmi era mie rușine că asta era prima imagine pe care o vedeau cei care intrau în țară pe la noi, prin Stânca. Le-am trimis notificare că din acest an impozitele pentru clădirile părăsite, neîngrijite au crescut cu 500% și imediat cei de la Petrom au acționat, și-au scos certificat de urbanism și acum au obținut autorizația de demolare. Știu că de terenul pe care a fost benzinăria se interesează un lanț de supermarketuri”, a declarat Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești.

Din această săptămână, Petrom a trimis o firmă specializată în lucrări de dezafectare să demoleze sediul fostei benzinării închisă în urmă cu mai bine de zece ani din cauza lipsei de clienți, pentru că localnicii preferă să alimenteze cu carburanți auto în Republica Moldova datorită prețului mai mic cu aproape doi lei per litru.

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *