Un om de afaceri organizează de 1 Iunie o cupă de fotbal pentru copii. Două dintre echipe sunt formate din copii cu cerințe speciale

0

Un om de afaceri botoșănean a transformat într-un obicei organizarea unei competiții sportive de Ziua Copilului.

 

 

Dacă în timpul anului sponsorizează competițiile de copii și adulți la tenis de masă, de 1 Iunie, omul de afaceri Maricel Maxim, consilier local PNL, va organiza a doua ediție a Cupei MAXIM la Fotbal.

 

În fiecare an, omul de afaceri organizează periodic întreceri sportive la care participă copii.

  

Ca de obicei, pe data de 1 iunie mă implic în organizarea de evenimente sportive și recreative dedicate copiilor. În acest an voi organiza și sponsoriza a II-a ediție a Cupei MAXIM la fotbal pentru copii, competiție care se adresează copiilor din județul Botoșani cu vârsta până la 15 ani, a declarat omul de afaceri Maricel Maxim.

 

Astfel, la cupa consilierului liberal, care va avea loc la Tabăra școlară Agafton, în acest an și-au anunțat participarea zece echipe din Blândești, Bălușeni, Botoșani, Curtești și Vorona. Dintre aceste echipe vor fi și două echipe de copii cu cerințe educaționale speciale pentru a-i ajuta și în acest fel la integrarea în învățământul de masă.

 

 

 

Cred că doar implicându-ne în acest gen de activități vom reuși să atragem copiii către sport și să-i desprindem, atât cât putem, de telefoane, tablete și alte device-uri.

 

Sper ca în ediția următoare săși anunțe participarea cât mai multe echipe din județul Botoșani și acest eveniment să aibă o mai mare amploare, a completat Maricel Maxim.

 

loading…

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *