FOTO PSD Botoșani și-a trimis armata de membri și simpatizanți la mitingul contra procurorilor și Securității

0

Social-democrații botoșăneni s-au adunat astăzi dimineață la sediul PSD pentru a pleca spre București unde vor participa la mitingul contra procurorilor și a ”Securității”.

În total 1100 membri și simpatizanți PSD Botoșani vor participa la acțiunea din Capitală care va avea loc în această seară.

O parte dintre participanți s-a întâlnit la sediul PSD, iar pe drum urmează să se întâlnească și cu restul autocarelor și microbuzelor care vor pleca din județ spre București. 

 

loading…

 

Loading…

 

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a declarat că autocarele și microbuzele nu au plecat de la sediul partidului pentru a nu bloca străzile municipiului.

 

”De la sediu ne întâlnim la Lebăda cu o parte din convoi, iar cu restul la Roman. Am decis să nu plecăm cu toții de la sediul PSD pentru că am fi blocat orașul, având în vedere numărul mare de persoane care au vrut să meargă la acest miting”, a declarat Federovici.

Alături de Federovici și senatorul Lucian Trufin au mai fost deputații Costel Lupașcu, Răzvan Rotaru, consilieri locali și județeni, funcționari publici, cadre didactice, oameni de afaceri.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *