O femeie de afaceri a izbucnit: ”Vă provoc să fiți reprezentați de o femeie … care nu stă pe 10 cm tocuri și nu poartă fuste strâmte”

0

Are doi copii, a crescut și pe alții care nu erau ai ei, a lucrat la stat, a înființat de la zero un business și l-a extins în mai multe județe, este una dintre femeile de afaceri cu puterea de a spune orice, oricând, oricui și a izbucnit la adresa clasei politice dar mai ales față de alegători, de votanți.

 

Într-o postare pe Facebook, Mihaela Stoiciuc, cea care a înființat locurile de joacă, creșele, grădinița și after-school-ul Mischa Kids, îi provoacă pe alegători să se schimbe ei primii dacă vor o schimbare de la clasa politică.

 

Și care ar fi primul pas pe care o persoană cu drept de vot o poate face pentru schimbare? Să pună ștampila de vot, la următoarele alegeri, pe o persoană de calitate. 

 

loading…

 

Loading…

 

BanulBotosanean.ro vă redă integral postarea Mihaelei Stoiciuc, una care ar trebui să pună pe gânduri toate persoanele care au fost până acum la vot, dar și pe cele care nu se prezintă la vot pentru că de fiecare dată spun că nu au cu cine să voteze, deși de fiecare dată au fost și candidați care au meritat votul, dar care nu au făcut parte din marile partide.

 

”Sunteți nemulțumiți de actuala clasa politica. De stânga, de dreapta, de oricare ar fi ea… Ce va deranjează? Ce faceți pentru a schimba acest lucru?

Pun pariu ca oricât s-ar strofoca unii, la următoarele alegeri veți alege același tip de politician: bărbat, din partid puternic, la costum, cu valente de șmecher, cu care ciocniti un pahar și un mitititel, cu mașina și vila de origine dubioasa, care va tratează cu condescendenta. Din masochism?

Vreți o schimbare pe bune? Atunci va provoc sa fiți reprezentați de o femeie, cu copii, care a lucrat la stat, dar duce o lupta zilnică pentru a rămâne mic antreprenor. Care a stat la cozi, la ghișee, a luptat cu statul, a accesat fonduri europene, a încercat și încearcă sa educe, care muncește 120 de ore pe săptămâna. Care nu sta pe 10 cm tocuri și nu poarta fuste strâmte, ci poarta haine și încălțăminte lejere, pentru a se focusa exclusiv pe munca. Aceasta femeie nu face parte din niciun partid, nu este susținută de niciun partid, nu împărtășeste nicio doctrina și tot ce își dorește este o viața normala in țara ei.

Atunci când veți fi pregătiți sa puneți ștampila pe căsuța de vot in care este scris numele unei femei, mame, antreprenor, fără tocuri, cu parul albastru, fără vila, făra partid, fara interese ascunse, atunci, abia, veți fi pregătiți pentru o schimbare adevarata.

Pana atunci… ne vaicarim pe net degeaba.

Vrei schimbare? Schimba-te!”, a postat Mihaela Stoiciuc pe contul său de Facebook.

  


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *