Pregătire într-un campus internațional din Italia pentru cea mai apreciată cosmeticiană FOTO

0

Combină talentul, puterea de muncă și pasiunea cu pregătiri la cel mai înalt nivel internațional.

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate cosmeticiene din Botoșani, Anna Posteucă, s-a perfecționat în Italia, în campusul internațional al Academiei Bioline de la Trento.

Astfel, doamnele și domnișoarele din Botoșani vor avea la dispoziție noile tehnici învățate în Italia, dar și cele mai inovatoare produse de îngrijire. 

 

”Am participat la evenimentul Beautician Convention, organizat de Bioline și Hed Venture, reprezentat de domnul Darko Nikolic căruia îi mulțumesc pentru această frumoasă experiență. Discutam de aproape de un an cu doamna Nikolic Mihaela, trainer internațional Bioline și mentorul meu de asemeni, despre acest campus internațional și în sfârșit am avut bucuria de a fi prezentă la acest frumos eveniment. În campusul internațional de pregătire al Academiei Bioline am avut oportunitatea să cunosc adevărați profesioniști pasionați de frumos, a declarat Anna Posteucă.

Aceasta susține că noile descoperiri în materie de ingrediente active dar și tehnologiile inovative de ultimă generație demonstrează profesionalismul desăvârșit al acestui brand.

Programul sesiunii de training s-a desfășurat prin prezentarea noii linii De Sense, o linie exclusivă pentru tratarea tenurilor ultra sensibile, ce favorizează repararea filmului hidrolipidic al pielii.

 

 

Am studiat de asemeni și filosofia liniei Lifting Code, o linie inspira din natură, cu 4 ingrediente active printre care polimeri de umplere, booster de elastină și extract de alge cu efect de biorevitalizare și lifting. Linia Details of Beauty se axează pe sinergia exclusivă între celulele Staminale vegetale din măr și principii active de ultimă generație, caviar și retinol, a precizat Anna Posteucă.

Cunoscuta cosmeticiană și-a deschis propriul său cabinet de cosmetică, la etaj în platoul B din Piața Centrală, pe Pietonalu Transilvaniei nr. 2. 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *