FOTO-VIDEO 90 de cupluri la nunta de aur și diamant, sărbătorite la Rădăuți Prut cu petrecere pe muzica Lăutarilor lui Cozmiță

0

Cuplurile care au ani de căsnicie mai mult decât au alții ani de viață au fost sărbătorite la Rădăuți Prut de primarul Viorel Nichiteanu și de Tiberiu Nichiteanu, președintele Tineretului Național Liberal.

 

Diplome, flori și bani, dar și o petrecere cum de mult nu au mai avut parte au primit cele 90 de cupluri premiate.

 

Lecție de modestie din partea celor premiați, unii dintre ai având chiar și 73 ani de căsnicie.

 


”Este pentru prima oară când facem asta la Rădăuți-Prut și vom premia 90 de cupluri care au cel puțin 50 de ani de căsnicie. Avem un cuplu care a ajuns la 73 de ani de căsnicie, ceva incredibil pentru zilele acestea. Sunt premiate atât cuplurile din Rădăuți Prut, cât și din satele Miorcani și Rediu”, a declarat Viorel Nichiteanu, primarul comunei Rădăuți Prut.

Acesta le-a mulțumit celor care în tinerețe au ajutat la reconstrucția țării și a precizat că în toate localitățile în care au existat mai mulți intelectuali nivelul de trai a fost unul mai bun.

Printre localnicii din comuna Rădăuți Prut premiați pentru cei 50 sau mai mulți de ani de căsnicie s-au numărat mineri ai celebrei mine de nisip din Miorcani, profesori, ingineri, tractoriști, fermieri și chiar un fost deputat în Marea Adunare Națională, timp de două legislaturi.

Cei premiați i-au mulțumit primarului și lui Tiberiu Nichiteanu și l-au felicitat pe edil pentru modul în care a transformat comuna.

 

 

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *