137 de polițiști de frontieră, jandarmi și polițiști fac 27 de percheziții domiciliare la contrabandiștii din Botoșani și Suceava

0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi – Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul BCCO Suceava, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Botoşani, desfăşoară acţiuni pentru destructurarea a trei grupări infracţionale care au desfăşurat activităţi ilicite în sfera contrabandei cu produse accizabile şi care acţionau pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava.

 

Loading…

”În această dimineaţă se desfăşoară 27 percheziţii domiciliare la membrii grupărilor, în mai multe locaţii de pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava, la care participă 90 de poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, 24 poliţişti din cadrul B.C.C.O. Suceava, 15 jandarmi din cadrulI.J.J. Botoşanişi 8 poliţişti din cadrul I.P.J. Botoşani, fiind folosite 30 de autovehicule din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat subcomisarul Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Botoșani.

 

loading…

 

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Botoşani, în vederea documentării întregii arii infracţionale şi a recuperării prejudiciului.

Facem menţiunea că faptele sunt analizate prin raportare la dispoziţile din Codul de procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovaţie.

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *