Știri locale

Ministrul Budăi în presa națională: PSD mai bine pleacă de la guvernare decât să scadă pensiile

Deputatul botoșănean Marius Budăi, ministrul Municii, a făcut la TV declarații care au fost preluat de presa centrală.

 

Astfel, după ce a făcut declarații la România TV, afirmațiile botoșăneanului Marius Budăi au fost preluate și de Mediafax, Știripesurse.ro și Hotnews.ro.

Budăi a precizat că acuzațiile potrivit cărora guvernarea nu are bani să mărească pensiile sunt total nefondate și că PSD preferă să renunțe la putere decât să taie pensiile.

 

Loading…

 

Mediafax: Noul ministru al Muncii îndeamnă la părăsirea guvernării de către PSD dacă scad pensiile: Mai bine pleacă decât să se ajungă în situaţia asta

 

Stiripesurse: Prima promisiune a noului ministru al Muncii: ‘Cât timp PSD e la guvernare pensiile nu vor scădea’

 

Hotnews: Ministrul Muncii, Marius Budăi: PSD mai bine pleacă de la guvernare decât să scadă pensiile

 

loading…

 

„Am auzit foarte multe discuţii vizavi de existenţa sau inexistenţa pentru plata pensiilor pentru noiembrie sau decembrie. Vreau să spun foarte clar şi condamn cu bună ştiinţă declaraţiile care sunt iresponsabile. Pentru că un pensionar care se uită la televizor şi vede un parlamentar, un director, orice, îl percepe ca pe o autoritate şi pune bază în ceea ce spune. (…) Induc o grijă suplimentară pensionarilor. (…) Mesajul este foarte clar: există bani de majorarea pensiilor, există bani pentru plata actuală a pensiilor”, a declarst ministrul Muncii, Marius Budăi, la RomâniaTV.

 

„Eu cred că PSD mai bine pleacă de la guvernare decât să se ajungă în situația asta. Niciodată, cât vom fi la guvernare, nu vor scădea pensiile. Niciodată. Vă spun cu claritate. Este mesajul PSD, nu este mesajul ministrului Muncii”, a spus Marius Budăi.