Știri locale

Omul de afaceri care își învață angajații și clienții că românul este muncitor, nu e hoț, iar România e o stare FOTO-VIDEO

România modernă a împlinit 100 de ani, autoritățile au cheltuit timp de un an bani în numele Centenarului și atât. Un tânăr om de afaceri a decis să schimbe ceva după acest moment istoric pentru România și pentru români.

Acesta își învață angajații și clienții că românii sunt muncitori, nu sunt hoți, sunt apreciați în străinătate și că România este o stare, nu o țară.

 

Loading…

Ciprian Andronache este un tânăr om de afaceri din Botoșani, fondatorul frizeriei La Brici, brand care de anul viitor va fi prezent și în Iași. La Brici este locul în care salariații primesc traininguri anuale de mii de euro, iar cei care lucrează minim cinci ani consecutiv devin parteneri în business. De asemenea, cinci dintre frizerii pregătiți de La Brici au devenit antreprenori și au deschis propriile lor frizerii.

 

Intrarea în al doilea secol al României Mari a fost făcută într-un mod original de către Ciprian Andronache în business-ul pe care îl conduce.

 

Salonul La Brici a fost înțesat cu mesaje pentru angajați și pentru clienți prin care românul și România sunt descrise așa cum vede Ciprian Andronache.

 

”Cuvintele îmi aparțin, asta cred eu!”, a spus Ciprian Andronache.

 

 

La începutul săptămânii, La Brici a fost gazda unui concert de colinde, pentru al doilea an consecutiv. Angajații și prietenii ”La Brici” au ascultat colindele cântate de elevi ai Seminarului Botoșani și s-au delectat cu delicioasele brioșe ”Prăjiturile Ioanei”.

 

loading…

Mesajele originale prin care Ciprian Andronache își prezintă propria viziune despre România și români:

 

Românul visează, driblează, pariază, jonglează, dar nu se culcă fără un ”Doamne ajută!”

 

România fără grătare este ca Italia fără pizza. Italia fără pizza, nu este ca România fără grătar.

 

Românul este foarte muncitor, dar și talentat din naștere

 

Românul nu este hoț, ci un excelent explorator de stări și trăiri

 

România nu e o țară, ci o stare.

 

România nu este doar despre mici și manele, ci e despre faptul că românul este născut să dribleze orice

 

Românul peste hotare nu este alungat pentru că este rău, ci pentru că este invidiat pentru forța sa