Are 34 de ani, este unul dintre hair-stiliștii renumiți și a scris primele două cărți de profil din țară. Și-a transformat pasiunea în brand și o extinde

0

Marian Hrenciuc, hair-stilist

Un tânăr din Botoșani a devenit unul dintre cei mai cunoscuți hair-stiliști din țară, a scris două cărți de profil, primele de acest fel din România, a înființat un magazin cu produse dedicate exclusiv hair-stylingului, iar acum își extinde rețeaua.

 

Cunoscutul hair-stilist Marian Hrenciuc aduce în orașul său natal Ter22’s SHOP, brandul creat special pentru hair-styling, ocazie cu care își va lansa și a doua sa carte.

 

 

Începând de joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, Botoșani va avea primul magazin dedicat în exclusivitate produselor de hair styling.

 

 

 

 

 

loading…

 

Evenimentul, care cuprinde deschiderea magazinului Ter22’s SHOP și lansarea cărții lui Marian Hrenciuc, va beneficia de o lansare ”ca la carte”, la nivelul anului 2019, fiind o lecție pentru mulți care își încearcă norocul în business.

 

„Inaugurarea va avea loc chiar pe 14 Februarie. Toți cei care doresc să fie prezenți, sunt invitații mei. Au confirmat deja participarea bloggeri de fashion și de hair-style, vloggeri dar și un blogger din partea Londa Professional care va transmite live pe social media. Odată cu lansarea magazinului, voi lansa și cea de-a doua carte a mea ~ Ghidul Hairstylistului ~ . Am pregătit câteva surprize pentru cei prezenți la eveniment”, ne-a declarat Marian Hrenciuc.

 

Loading…

 

Ce aduce nou Ter22’s SHOP?

 

Este un magazin dedicat în exclusivitate produselor de îngrijire a părului și pune municipiul Botoșani pe o listă selectă a localităților în care există așa ceva.

 

„Atât cei specializați în domeniu, dar și clienții simpli, pot achiziționa produse profesionale la prețuri de distributor. În magazin vor găsi de la mărci precum Londa Professional, Wella Professional și Sebastian, până la accesorii pentru păr și tot ce are nevoie un hairstylist pentru a-și desfășura activitatea cât mai profesional”, a adăugat Marian.

 

Magazinul se va găsi pe Strada Viilor nr.2 – Botoșani, inaugurarea având loc în intervalul orar 13-20.  Vinul spumant și Candy barul vor fi din partea casei, iar un fotograf profesionist va avea grijă să imortalizeze momentul tăierii panglicii. Deschiderea va fi acompaniată de cunoscutul somelier Florin Huștiuc de la Povestea Vinului. În ziua deschiderii, primii 50 de clienți vor avea 20% reducere la orice produs cumpărat, iar la finalul zilei, toți cei care au trecut pragul magazinului, vor participa la o tombolă ce va avea drept premiu o placă profesională de creponat părul Uki.

 

Marian Hrenciuc este un tânăr de 34 de ani, trainer Londa Professional România de peste 10 ani de zile, fiind autorul primelor cărți de specialitate din România, Ghidul Coloristului și Ghidul Hairstylistului. A participat la nenumărate cursuri internaționale susținute de academii de renume precum Vidal Sassoon, Tony and guy, Mahogamy, dar a și suținut zeci de traininguri în Europa și nu numai.

 

 

 

 

 


 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *