Știri locale

Un cunoscut chef își deschide Laboratorul de Sarmale. Are deja comenzi pentru 15.000 de sarmale

Laboratorul de Sarmale, noul proiect al lui chef Silviu Furdui

Într-o perioadă în care se poartă ”avioanele” în farfurie, cu cât mai multe spume și fileuri din pești care proaspeți pot ajunge în România doar la un preț extrem de piperat, un cunoscut chef vrea ca sarmalele să redevină vedete.

 

Cel mai îndrăgit chef bucătar venit din Botoșani, chef Silviu Furdui, deschide un loc în care tradiționalele sarmale sunt vedeta din farfurie.

 

Chef Silviu Furdui readuce mâncarea tradițională adevărată în farfurii și își deschide Laboratorul de Sarmale un loc în care sarmalele cu fel de fel de umpluturi lasă în umbră diferite alte feluri sofisticate de mâncare.

 

 

 

loading…

 

”Mi-a fost dor într-o zi de duminicile în care mergeam cu bunicii la praznicile din Vorona și rupeam pe sarmale. Am zis că asta trebuie să fac eu. Un laborator unde să gătesc sarmale. Un loc unde sarmaua e tratată cu suflet și atenție. Deschidem în câteva zile și vom avea sarmale pentru toată lumea. Proaspete, calde, gata scoase din cuptor le puteți găsi în punctul nostru de lucru din str. Matei Voievod 103B. Veți găsi aici și câteva produse altfel cum ar fi plăcinta de pui cu turmeric. Pentru colaboratorii noștri din HORECA le vom livra cum doresc ei: proaspete, congelate, crude sau gătite”, a declarat chef Silviu Furdui.

 

 

Loading…

Din carne de porc sau vită, din curcan și rață, din bulgur, fierte în borș sunt doar câteva din cele câteva zeci de rețete pe care o sa le facă chef Silviu Furdui și echipa sa.

 

Deși încă nu a deschis Laboratorul de Sarmale, chef Furdui a primit deja comenzi pentru 15.000 de sarmale în doar câteva zile de când a făcut anunțul privind noul proiect.

 

Veșnicia s-a născut la sat, iar acum o parte din ea se va regăsi și în farfuriile pregătite de chef Silviu Furdui.

 

Laboratorul de Sarmale, str. Matei Voievod 103B.