Lovitură de imagine pentru cel mai în vogă artist: Va cânta pe Broadway, în New York!

0

Un super-artist din Botoșani va trăi ”visul american” la New York la o petrecere a comunității române din această metropolă.

În România este invitat să cânte la petrecerile private ale BNR, ală băncilor și multinaționalelor, în Europa a cântat la Vatican, în fața Papei Ioan Paul al II-lea, a cântat la Bruxelles cu ocazia Centenarului Marii Uniri, iar acum a primit invitația de a cânta în SUA, pe celebra Broadway, în New York.

Este vorba despre super-vedeta Mirel Manea, cel mai apreciat artist al momentului din Botoșani.

  

Prim-trompetistul Filarmonicii Botoșani, singurul botoșănean distins cu premiul ”Sabia lui Ștefan cel Mare” de către Armata Română, una dintre personalitățile botoșănene contemporane duce și numele Botoșani peste Ocean.

Mirel Manea a fost invitat să cânte cu Virgil Prispian, un alt super-artist botoșănean, pe 18 mai, în New York la a XX-a ediție a ”Romania Day Festival, organizat de Romanian American Business Council,

”Când viața te ia prin surprindere, în cel mai frumos mod cu putință, cuvintele nu-și mai găsesc calea spre exprimare și rămâi gâtuit de emoție. Astfel de clipe am trăit și eu cu câteva zile în urmă când am primit invitația oficială de a concerta în America,la New York.

Pentru mine, de fiecare dată, este o adevărată bucurie să-mi întâlnesc publicul, alături de Orchestra mea, artiști extraordinari care mă însoțesc și mă acompaniază pe scenele lumii”, a postat Mirel Manea pe contul său de Facebook.

 

Romania Day Festival, Romania Day on Broadway, se va desfășura pe 18 mai și pentru prima dată va fi recunoscută și comunitatea de aromâni.

Mirel Manea, Virgil Prispian și Mădălina Raluca Horeanu vor cânta la festivalul românilor din New York, care va avea loc în Green Plaza, Broadway, de la Liberty Street până în Battery Park.

Manea este unul dintre brandurile cele mai puternice pe care le are Botoșani în domeniul artistic actual, iar invitația de a cânta la New York de către comunitatea de români din SUA confirmă  asta.

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *