VIDEO Canabis descoperit de câinele polițist Sheba

0

Un tânăr a fost prins de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuţi Prut transportând canabis, descoperirea fiind făcută de câinele polițist Sheba. 

”În data de 05 mai 2019, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român B.A., în vârstă de 20 de ani, la  volanul unui autoturismul marca Citroen, înmatriculat în Italia. În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului cu ajutorul câinelui de serviciu Sheba, specializat în detectarea  substanţelor stupefiante, în torpedoul autoturismului a fost descoperit un plic în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv, şoferul declarând că este vorba de canabis, pe care l-a primit cadou şi intenţiona să îl folosească la petrecerea burlacilor”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției de Frontieră Botoșani. 

În urma inventarierii substanței descoperite, a rezultat cantitatea de aproximativ 2 grame substanță vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi canabis, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi expertizării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept şi trafic ilicit de droguri iar dosarul a fost înaintat parchetului competent pentru soluționare. 

Clip video pus la dispoziție de polițiștii de frontieră botoșăneni

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *