Administrație Politică Știri locale

(P) FOTO 2,5 milione de euro investiții în derulare în comuna Cândești prin PNDL inițiat de PSD

PSD Botoșani a prezentat astăzi principalele obiective de investiții care se află în lucru în comuna Cândești. 

În urma unei alocări totale în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro prin Programul Național de Dezvoltare Locală inițiat de PSD, localitatea Cândești are în derulare lucrări de modernizare a drumurilor locale, respectiv asfaltarea străzilor din satul Vitcani și a drumului comunal DC75 Cândești-Vitcani. În același timp se refac cele două corpuri de clădire de la Școala Gimnazială Nr. 1 din satul Cândești. De asemenea, se află în procedură de licitație și construcția unei noi săli de sport în comună. Am promis că ne vom bate la București pentru a atrage investiții în comunitățile locale din județul Botoșani și ne-am ținut de cuvânt. Facem guvernare pentru Botoșani”, a declarat Doina Federovici, președintele PSD Botoșani.

 

 

 

Singurul proiect promovat în această campanie electorală de PNL este „Jos PSD”, invective și denigrări și nimic altceva.

PSD a considerat că trebuie să fie corect și să informeze botoșănenii cu privire la stadiul lucrărilor care se derulează în prezent la nivelul județului Botoșani, în fiecare localitate. Cu toate că mai sunt investiții întârziate în anumite zone ale județului și care sunt absolut necesare să fie realizate, echipa de la PSD Botoșani, atât parlamentarii, cât și reprezentanții de la Consiliul Județean, primarii și consilierii județeni și locali sunt în fiecare zi în teritoriu pentru a urmări stadiul lucrărilor și a rezolva problemele care apar. Nu vom abandona niciun proiect aprobat și finanțat din județul nostru, ci vom face tot ce ține de noi pentru a ne respecta promisiunile și a finaliza obiectivele de investiții din fiecare unitate administrativ teritorială”, a subliniat parlamentarul social-democrat.

COMUNICAT DE PRESĂ LA COMANDA PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT CMF 41190008