Politică Știri locale

Are proiecte de milioane de euro și a dus PNL la 54%: ”Îi felicit pe cei care au votat pentru dezvoltare”

Unul dintre primarii care a reușit ca la alegerile europarlamentare partidul din care face parte să câștige cu peste 50% le-a mulțumit localnicilor pentru susținerea acordată echipei din care face parte și proiectelor de dezvoltare a urbei.

Primarul orașului Flămânzi, liberalul Dan Oloeriu, este unul dintre performerii din PNL la alegerile europarlamentare de duminică.

Oloeriu a dus PNL la un scor de 54% pe unul dintre colegiile considerate dificile pentru liberali.

 



 

 

Rareș Bogdan, calitatea listei PNL pentru europarlamentare, și dezvoltarea localității cu fonduri europene sunt principalele motive pentru care localnicii din Flămânzi au ales să voteze echipa din care face parte primarul Oloeriu.

”Mulțumesc tuturor localnicilor care au mers la vot în orașul Flămânzi și îi felicit pe cei care au votat pentru dezvoltarea localității. Pentru noi fondurile europene reprezintă dezvoltarea orașului și le mulțumesc tuturor celor care au ales să sprijine echipa mea, echipa PNL”, a declarat Dan Oloeriu.

 

 

Cu Oloeriu la conducere, Flămânzi se pregătește să devină a doua localitate din județul Botoșani care va avea un sistem electric de transport local, cu microbuze electrice, proiect cu finanțare din fondurile europene.

Totodată, un alt proiect de câteva milioane de euro este în plină derulare și va duce la crearea sectorului de IMM-uri pe plan local, de antreprenori pregătiți și de forță de muncă calificată.