Politică Știri locale

Liderul PNL Botoșani critică parlamentarii PSD pentru amânarea unei investiții de 80 milioane euro

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani
Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani

Noua amânare a licitației pentru modernizarea drumului european Botoșani-Târgu Frumos este văzută ca un eșec al parlamentarilor PSD Botoșani de către liderul PNL, senatorul Costel Șoptică.

Acesta a transmis un comunicat de presă în care critică parlamentarii PSD, fără nominalizarea lor, pentru noua amânare a licitației la cel mai important tronson de drum național din județul Botoșani, investiție de 80 milioane euro.

Vă prezentăm integral comunicatul de presă transmis de senatorul Costel Șoptică:

 

 



 

Amânarea, DIN NOU, a licitației pentru modernizarea drumului național Botoșani- Tg Frumos nu mai este un act de incompetență sau o promisiune din campania electorală, ci reprezintă cea mai mare MINCIUNĂ pe care guvernul PSD o livrează de ani de zile botoșănenilor.

Este inadmisibil să ai șase parlamentari și să nu fii capabil să pui pe lista prioritară cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră ce leagă Botoșaniul de restul țării.  Este inadmisibil să găsești scuze, dând vina pe constructorii ale căror oferte nu ar fi eligibile.


SĂ AMÂNI la nesfârșit un obiectiv care te-a făcut parlamentar este atitudinea caracateristică a social-democraților care nu au avut nicio secundă intenția de a se ține de promisiune. Este de fapt modalitatea cea mai simplă prin care pot păcăli electoratul, un fel de “ducere cu zăhărelul”.

 



 

 

Dacă au reușit să obțină acest statut promițând modernizarea drumului, atunci le solicit public să uzeze de toate pârghiile pentru a urgenta demararea lucrărilor de modernizare sau să vină urgent cu explicații despre motivele tergiversării. 

Este adevărat că singurele realizări cu care se laudă social-democrații sunt ale primarilor, profitând de fiecare tăiere de panglică pentru a se face vizibili. 


Dacă nici calitatea de parlamentar, pe care au dobândit-o prin votul botoșănenilor, nu reprezintă un motiv suficient de întemeiat pentru a susține investițiile din județul Botoșani, atunci le sugerez social-democraților să se gândească de două ori înainte de a mai cere votul cetățenilor.

Senator Costel ȘOPTICĂ- PREȘEDINTE PNL BOTOȘANI

 



 

 

 

#senatorCostelȘoptică #președintelePNLBotoșani #drumulBotoșani-TârguFrumos #licitațieBotoșaniTârguFrumos #investițiiBotoșani #parlamentariPSDBotoșani