Flutur, alături de cei mai buni primari la o lecție de administrație în Germania la invitația Kondrad Adenauer

0

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a participat în perioada 1-5 iulie, la invitaţia Fundaţiei Konrad Adenauer, la un program de dialog pe teme de bune practici şi dezvoltare durabilă în administraţia publică locală desfăşurat în Germania.

Scopul misiunii a fost cel de a facilita şi promova relaţiile româno-germane, schimburile de idei şi bune practici, în spiritul valorilor comune pe care le împărtăşesc cele două ţări.

Flutur este unul dintre primarii care are la activ atragerea a peste 100 de milioane de euro din fonduri europene prin proiectele de dezvoltare a municipiului Botoșani derulate în primele două mandate de edil-șef, iar acum are în lucru în diferite stadii proiecte de 70 milioane euro.

 Primarul Flutur a fost în Germania alături de Ovidiu Sergiu Bîlcea (Vicepreşedintele CJ Arad), Ilie Bolojan (Primarul Municipiului Oradea), Mihai Chirica (Primarul Municipiului Iaşi), Adrian Dobre (Primarul Municipiului Ploieşti), Mircia Gutău (Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea), Voicu Paul (Viceprimarul Municipiului Alba Iulia) şi Ioan Popa (Primarul Municipiului Reşiţa). Aceștia au avut întâlniri de lucru cu responsabili din cadrul primăriilor din Berlin, Düsseldorf, Oberhausen, cu primarul oraşului Essen, cu miniştri din landul Renania de Nord- Westfalia şi nu în ultimul rând cu E.S. dl. Emil Hurezeanu- Ambasadorul României în Germania.

”Experţi internaţionali, oameni cu experienţă în administraţia regională şi locală din Germania ne-au împărtăşit din experienţa lor, am aflat informaţii suplimentare despre accesarea fondurilor europene şi dezvoltarea urbană, am vizitat obiective şi situri industriale”, a postat primarul Cătălin Flutur pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Pagina de Facebook Cătălin Mugurel Flutur

 

  

 

#primarulCătălinFlutur #municipiulBotoșani #investițiiBotoșani #fondurieuropene #KonradAdenauer

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *