“Strada nu e scrumieră”. Un grup de elevi curăță parcul ”Mihai Eminescu” de mizeria adulților

0

Azi, 30 iulie, începând cu ora 17.00, voluntarii de la Centrul de voluntariat B.O.M.D se vor implica în campania “Strada nu e scrumieră”, inițiată și derulată de Facefood România.  

Tinerii vor curăța, timp de două ore, parcul “Mihai Eminescu” de mucurile de țigară. Motivul pentru care au ales această zonă este acela că parcul reprezintă una dintre zonele dedicate în mod special copiilor.

Sunt invitați să se alăture campaniei și acțiunii de pe data de 30 iulie toți botoșănenii care își doresc un oraș mai curat. Fiecare persoană care va veni la acțiunea de curățenie va primi mănuși pentru ca acțiunea să se desfășoare  în condiții cât mai bune. 

 
 

“Prin această campanie dorim să tragem un semnal de alarmă cu privire la ignoranța unor cetățeni din orașul nostru certați cu bunul simț și natura și să îndreptăm cât se poate aceste comportamente neadecvate. Ne dorim să avem alături la acțiunea noastră din data de 30 iulie cât mai mulți tineri mai ales, pentru că viitorul ne aparține. Ne-a plăcut foarte mult ideea lansată de Francesco Magaldi (cel care conduce Facefood) un italian care a ales să trăiască în orașul nostru, care vine cu o mentalitate deschisă de la care noi toți ar trebui să învățăm și care este foarte îndrăgit mai ales de tinerii din orașul nostru”a declarat Denisa Sandu, coordonator proiecte și activități al Centrului de voluntariat B.O.M.D. 

Acțiunea de curățenie a parcului “Mihai Eminescu” de mucurile de țigară va avea loc pe data de 30 iulie 2019, ora 17.00. 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *