De luni începe umplerea instalațiilor de încălzire ale blocurilor racordate la Modern Calor

0

Societatea Modern Calor anunță că, începând de luni, 16 septembrie 2019, după un grafic eșalonat pe puncte termice, va proceda la umplerea instalațiilor de încălzire din blocurile de locuit și efectuarea probelor de etanșeitate ale acestora.

Opretațiunea de umplere a instalatiilor de încălzire, în întreg municipiul Botoșani, este programată a se finaliza pe 04 octombrie. 

Pentru a beneficia de confort termic pe timpul sezonului rece, proprietarii care doresc să se rebranșeze la sistemul centralizat de termoficare, sau care sunt deja branșați, însă au de efectuat reparații la instalațiile interioare de încălzire, o pot face în perioada de până la umplerea instalațiiilor. 

  

 

La fiecare scară de bloc va fi afișată data exactă, conform graficului, la care se va face operațiunea de umplere.

Din momentul respectiv, instalațiile rămân sub presiune și nu se mai pot face intervenții asupra lor, decât dacă persoana care solicită acest lucru suportă cheltuielile pentru golire.

În cazul în care, la momentul umplerii instalațiilor, consumatorii vor constată avarii la instalații, sunt rugați să sesizeze Dispeceratul termic al S.C. Modern Calor S.A., la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.959.

 

Biroul marketing comunicare

Modern Calor

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *