Administrație Politică Știri locale

Flutur, propunere-șoc pentru funcția de prefect: ”Este de departe cel mai bun pentru postul de prefect”

Cristian Roman, PNL Botoșani
Cristian Roman, PNL Botoșani

Fostul președinte al PNL Botoșani, primarul Cătălin Flutur, a făcut o propunere șoc pentru funcția de prefect al județului în cazul în care liberalii vor reuși să treacă prin Parlament Guvernul Orban. 

Flutur a făcut astfel primul pasul către o împăcare cu cel cu care a făcut echipă mulți ani la rând, respectiv fostul deputat și ex-prefectul Cristian Roman, actual prim-vicepreședinte al PNL Botoșani. 

Edilul-șef a spus că Roman este de departe cel mai bun nume din PNL Botoșani pentru funcția de prefect. 

 

 

 

”Indiferent de relațiile personale pe care le am cu cineva în momentul de față, pentru prefect trebuie să fie cineva care îndeplinește condițiile impuse de lege și care să poată să ducă atribuțiile puse în cârca acestei funcții. Indiferent de relațiile mele cu acest domn, este de departe cel mai bun pentru postul de prefect”, a declarat primarul Cătălin Flutur

Întrebat dacă face referire la Cristian Roman, Flutur a spus: ”Dar cine altul? Mai este altul care să îndeplinească condițiile?”

Este de notorietate faptul că relația dintre Cătălin Flutur și Cristian Roman s-a rupt la ultimele alegeri interne din PNL, când Flutur l-a susținut pe Cristian Achiței pentru funcția de președinte al PNL, iar Roman pe Costel Șoptică, cel care a și câștigat competiția internă.