Administrație Politică Știri locale

Un viceprimar liberal îl desființează pe Șoptică: ”Un perdant trebuie să aibă moralitatea de a se retrage”

Tensiuni în PNL Botoșani! Un viceprimar dintr-o comună în care liberalii domină viața politică de ani buni îl atacă pe președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică. 

Liberalul Cosmin Drob, viceprimarul comunei Păltiniș, a postat pe contul său de Facebook, un comentariu mai mult decât acid la adresa președintelui Șoptică, fără să pomenească numele acestuia.

Drob face referire la ultimele declarații ale lui Costel Șoptică în care anunță că va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și dacă va pierde va candida apoi pentru un post de parlamentar. 

Cosmin Drob este viceprimar în comuna în care primar este Costel Romanescu, cel exclus de PNL-ul condus de Costel Șoptică, iar logodnica viceprimarului de Păltiniș este consilierul județean liberal Magda Roman, fosta consilieră personală a președintelui PNL.

 




 

Vă prezentăm integral comentariul viceprimarului Cosmin Drob cu trimitere la senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani:

 

”Nu este de mirare că în ziua de astăzi, nu mai ține nimeni cont de demnitate!…

 

Unor politicieni le place să dea doar directive, să ne arate că ei pot face orice pentru propriul interes, ținând lumea cu bună știință în propriile lor privilegii materiale!

Mentalitatea după care se ghidează o mare parte dintre politicieni este că prea multă libertate strică! Aceștia nu mai țin cont de părerea cetățeanului ce l-a votat, cel căruia s-a încrezut inițial în promisiunile făcute în campaniile electorale și care a sperat că urcându-l pe candidatul de la momentul respectiv „pe tron”, el nu va uita de tot și de toate!

 

Nu mai perturbați oamenii cu planurile propriilor voastre interese, dragi politicieni!

 

Din moment ce un întreg județ nu îți va încredința votul pentru Președinția la Consiliul Județean, ce te face să crezi că îți va oferi votul ulterior, pt a te desemna parlamentar?!

Un pierzant trebuie să aibă moralitatea, omenia și demnitatea necesară de a se retrage din moment ce nu este dorit de prima dată!”