Lucrarile de consolidare la Teatrul Mihai Eminescu avanseaza. Vezi cum arată ! FOTO

0

Primarul Cătălin Flutur a anunțat că lucrările de consolidare efectuate în interiorul Teatrului Mihai Eminescu sunt în grafic.

„Am constatat acest lucru în această săptămână, în urma inspecției efectuate de o echipă mixtă de verificare, cuprinzând reprezentanți ai Inspectoratului de Stat în Construcții, ai proiectantului și constructorului, dar și, desigur, ai primăriei”, a postat pe pagina sa de Facebook primarul Cătălin Flutur.

Specialiștii amintiți au verificat lucrările încheiate până la această dată și au identificat soluțiile tehnice cele mai potrivite pentru rezolvarea problemelor invocate de constructor.
Sunt finalizate deja centurile dintre fundațiile clădirii și zidărie, urmând ca în perioada următoare să se execute lucrările din interiorul sălii de spectacole, până la nivelul planșeului, respectiv montarea lamelelor din beton armat și cămășuirea pereților.
Constructorul a dat încă o dată asigurări că va finaliza la termen consolidarea teatrului, conform contractului. „Personal, voi continua să monitorizez evoluția lucrărilor, asigurându-mă nu doar de respectarea termenelor contractuale, ci și de certificarea calității de către specialiști”, a precizat edilul-șef Cătălin Flutur.

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *