Achiței, dur cu PSD după vizita Vioricăi Dăncilă: ”Ca în pozele cele mai odioase a partidului din care vă trageți cu toții, PCR”

0

Deputatul liberal Cristian Achiței a criticat în termeni extrem de duri vizita la Botoșani a Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la funcția de președinte al României. 

Achiței, fost vicepreședinte al Consiliului Județean, îi numește pe social-democrați ”tovarăși” și spune că aceștia au fost penibili pentru că și-au plimbat candidatul într-un județ în care nu au făcut nimic. 

De asemenea, liberalul Cristian Achiței spune că botoșăneanul Marius Budăi, ministrul Muncii, mai promite 100 de lei la salariu, așa cum promitea și Ceaușescu. 

  

 

Vă redăm integral descrierea făcută de Cristian Achiței manifestării PSD de marți: 

 

”Maimuțăreala pesedistă, o nouă culme a ridicolului atinsă la Botoșani

Botoșănenii au trăit marți un spectacol public sinistru și ridicol în același timp, pus în scenă de pesediști cu ocazia vizitei celui mai incompetent prim-ministru din istoria României, Viorica Dăncilă.

Este penibil, tovarăși pesediști, să vă plimbați cu nesimțire candidatul printr-un oraș și printr-un județ pentru care nu ați făcut absolut nimic (celebrul NIMIC care vă caracterizează!) timp de trei ani, cât ați fost la guvernare, bătându-vă joc de speranțele legitime ale oamenilor.

Este rușinos, tovarăși pesediști, să trebuiască să o duceți pe Viorica, mult iubitul și stimatul vostru conducător, la Spitalul Județean (reabilitat de liberali, în mandatul trecut) sau pe Pietonalul Unirii (reabilitat și amenajat de un primar liberal), din lipsă de obiective pe care să își fi pus amprenta de-a lungul timpului vreunul de-al vostru.

Este ridicol, tovarăși pesediști, să îl afișați pe ex-ministrul cormoranilor de piscină în Piața Centrală, spunând fel de fel de bazaconii cu pumnul ridicat deasupra capului, ca în pozele cele mai odioase din manualele de istorie a partidului din care vă trageți cu toții, PCR.

Este de-a dreptul comic, tovarăși pesediști, să le promiteți românilor, prin vocea tovarășului Budăi, celebra sută de lei a lui Ceaușescu, ca ultimă și iluzorie momeală înaintea sfârșitului la care acest popor îl condamnase deja pe dictator, la fel cum vă condamnă acum și pe voi, urmașii lui.

Chiar dacă nu aveți strop de jenă pentru minciunile aruncate în urechile botoșănenilor ani la rând, chiar dacă sunteți disperați să vă salvați corabia găurită de la binemeritata scufundare, e timpul să vă opriți! Gata! Ajunge! Ne-am lămurit cu voi! Știm ce puteți: NIMIC!”

 

 

 

  

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *