FOTO Balul Bobocilor la A.T.L.: Mirela Ungureanu și Cristian-Gabriel Răileanu au fost aleși Miss și Mister 

0

Serialul Peaky Blinders a fost tema aleasă de laurieni pentru Balul Bobocilor din acest an, tinerii fiind de admirat pentru modul în care au știut să redea atmosfera Angliei interbelice foarte apreciată de fanii serialul ce are în centru familia Shelby.

 

Toaletele de zi, proba specială, coregrafia din diversele momente de dans au fost ca desprinse din seria britanică ”ce exprimă libertatea, nebunia realizărilor imposibile, aparența de totală ilegalitate care, însă, este salvatoare a democrației engleze”, cum ne-a explicat Eduard Ungureanu, unul dintre zecile de organizatori ai momentului. 

Pentru că, și în acest an, principalii ”păpușari” au fost elevii din Laurian, unii deveniți studenți, care, cu mici îndrumări ale profesorilor Elena Alecsa, Coca Dorica, Niculina Coromă și ale actriței Ella Nistor, s-au ocupat de decoruri, atragerea sponsorizărilor, realizarea coregrafiei, cooptarea micilor artiști pentru momentele dintre probele de concurs și multe altele.

 

  

Rezultatul a fost un spectacol  ce a asigurat din plin distracția celor câteva sute de spectatori din sala arhiplină de sâmbătă seară, de la Casa Sindicatelor. Nu a lipsit imnul laurienilor, celebrul ”We will rock you” al trupei Queen, tinerii invitându-și, în acest an, directorii pe scenă pentru a le mulțumi pentru că, din nou, au avut încredere deplină în organizatori și nu au intervenit cu nimic în realizarea concursului de frumusețe. Trupele Drama și Katharsis din cadrul colegiului, școala de dans G-Power, precum și o serie de artiști laurieni au făcut deliciul publicului, actor important, la rândul său, pentru că a trebuit să asigure galeriile concurenților într-o atmosferă veselă și plină de energie.

11 perechi de boboci au candidat la titlurile de Miss și Mister Boboc ai Colegiului Național ”A.T.Laurian”, tinerii muncind de două luni pentru momentele de pe scenă. ”Este din ce în ce mai dificil să concurezi, ținuta, postura și valsul nemaifiind suficiente. Concurenții trebuie să știe să danseze coregrafii complicate și să fie foarte expresivi totodată. Repetițiile au ținut de multe ori până seara târziu, în condițiile în care nici temele, nici învățatul pe a doua zi nu trebuiau neglijate.”, ne-a explicat Elena Alecsa, principalul profesor organizator. 

Iar bucuria concurenților a fost mare pentru că s-au dat 14 premii, în total, ținând să premieze și o serie de societăți comerciale ai căror reprezentanți au urmărit concursul din loja juriului. Câștigătorii titlurilor celor mai râvnite au fost, însă, doar doi, aceștia fiind Mirela Ungureanu și Cristian-Gabriel Răileanu. Cei doi vor reprezenta colegiul laurienilor în finala competiției ”Toamna bobocilor 2019” derulată în aceste săptămâni la Casa Sindicatelor. 

Articol trimis de prof. Irina Siminiceanu

 

  

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *