Geniul botoșănean Ștefan Bălăucă a primit premiul Pariul pe Tineri la Gala ”Povești cu Profit”

0

Sursa foto: www.profit.ro

Tânărul botoșănean Ștefan Răzvan Bălăucă, considerat unul dintre geniile generației sale, a primit premiul ”Pariul pe tineri” în gala Profit.ro.

Au fost acordate zece premii câtorva dintre cele mai tari business-uri din România, iar un premiu special a fost ”Pariul pe Tineri” în gala celor de la Profit.ro

 

Fenomenul Ștefan Bălăucă a primit premiul pentru rezultatele obținute la olimpiadele internaționale și pentru decizia de a studia în România, deși a avut ocazia să meargă la cele mai prestigioase universități din lume. 

 

  

 

 

 

Premiul oferit lui Ștefan Răzvan Bălăucă a fost înmânat de GSK.

Organizatorii galei au descris premierea lui Ștefan Bălăucă:

 

”Astăzi ne aflăm în fața unei situații poate ieșite din comun. Tânărul pe care îl premiem este deja cetățean de onoare al municipiului Botoșani și a primit din partea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei  ”Crucea Moldavă”pentru mireni, cea mai înaltă distincție a acestei mitropolii. Mai mult, tânărul pe care îl premiem, unul dintre cei mai importanți olimpici români din ultimii 4 ani, singurul cu media 10 la Bacalaureatul Olimpicilor, după ce a fost ofertat de cele mai prestigioase universități din lume, a refuzat Cambridge, pentru a rămâne în țară”

SURSA: Profit.ro

  

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *