Primul incident major la vot în Botoșani. S-a apelat la 112! ”E jale! Mă fură peste tot”

0

sursa foto: www.digi24.ro

Primul incident major la turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale desfășurate în județul Botoșani s-a petrecut în comuna Dângeni, unde primar este Cătălin Rotundu, secretarul general al PNL. 

Acesta a declarat că de la una dintre secțiile din Dângeni urna mobilă a plecat cu o mașină personală și că din reprezentanții desemnați să meargă cu urna sunt doar ai PSD și Pro România, niciunul de la PNL, PMP sau alt partid care se opune PSD-ului. 

 

  

„E jale! Am sunat și la 112. De pe o secție din Dângeni, unde președintele și locțiitorul sunt PSD, au scos urna mobilă cu mașină particulară. Nu au vrut să facă parte niciun membru PNL sau PMP , au pus doar ai lor, ai PSD și Pro România. Mă fură peste tot! Polițistul s-a dat pe mână cu ei, el stă la mașină, nu înteresează și ei intră în casele oamenilor și influențează votul. S-au dus cu mașina unui pesedist, deși legea spune clar că trebuie ca Primăria să pună la dispoziție mijloc de transport. Am depus și noi, PNL, și PMP contestații și la nivel local și la BEC. Avem contestații pe președinte și vicepreședinte și pe modul cum s-a scos urna pentru că se exprimă clar pentru candidatul PSD”, a declarat primarul Cătălin Rotundu.

 

 

  

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *