Știri locale

FOTO Daniel Câșlariu și Grup Civic Botoșani au început să împartă cele 5005 cadouri pentru copiii din familiile nevoiașe

Activistul civic Daniel Cîșlariu și voluntarii din Grupul Civic Botoșani au început să împartă cadourile din campania 5005 zâmbete, unde 5005 copii din familiile nevoiașe din județ vor primi câte un cadou pentru sărbătorile de iarnă. 

Încă mai aveți timp!  

Dacă și dumneavoastră vreți sa faceți un copil fericit nu trebuie decât sa donații 10 lei : IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22.

 

 



 

”5005 DE ZÂMBETE! Pentru noi acum se termina ziua 1 de împărțit pachetele cu dulciuri la copilașii nevoiași din mediul Rural,insa nu înainte de a pregăti celelalte pentru ziua de mâine. Va mulțumesc frumos pentru ajutor dragi voluntari și apreciez foarte mult ca v-ați trezit la ora 5 dimineața și a-ți plecata la drum în cele mai indepartate colturi ale județului. Toată lumea trebuie sa știe ca facem treaba asta pe timpul și bani noștri și e un proiect foarte greu care implica mult stres și alergatura. Dar la finalul zilei cel mai frumos gând este zâmbetul copiilor care v-au așteptat cu zâmbetul pe buze. Va mulțumesc frumos pentru ajutor și sa știți ca voi sunteți eroii mei”, a postat Daniel Cîșlariu pe contul său de Facebook. 

În cea mai mare campanie de strângere de donații pentru copiii nevoiași din județ, Cîșlariu are alături oameni de afaceri, directori de instituții publice, FC Botoșani și foarte mulți botoșăneni inimoși, atât care au donat, cât și care se implică voluntar în depozitarea și distribuirea celor 5005 pachete.

 

 

 



 

 

https://www.facebook.com/DanielCaslariu1989/videos/3177028268979756/