Administrație Știri locale

ANUNȚ Amenzi pentru împiedicarea procesului de deszăpezire

Primaria comunei Mihai Eminescu va anunta ca in conformitate cu art.9.2., pct. 6 din Regulamentul privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care impiedica procesul de deszapezire in sezonul rece (15 noiembrie – 15 martie) se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 700 lei – 1.200 lei pentru persoanele fizice si 900 lei – 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Parcarea se va face in curtile sau garajele proprietarilor acestora.

De asemenea, ocuparea sau parcarea pe domeniul public (drumuri) a autovehiculelor de orice fel, care impiedica procesul de deszapezire, pote crea situatii in care utilajul de deszapezire sa nu poata proceda la curatarea aleii/strazii/drumului in cauza sau de a va deteriora autovehiculul datorita spatiului insuficient. 

Primaria comunei Mihai Eminescu va reaminteste ca Regulamentul privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018 il puteti gasi pe site-ul oficial al Primariei – http://mihaieminescu.botosani.ro/.

 

Va multumim pentru intelegere.