Administrație Știri locale

Revoluție propusă de USR: Candidații vor avea dezbateri LIVE și 30 de proiecte pentru municipiul Botoșani

USR Botoșani nu a stabilit încă persoanele care vor candida cu susținerea partidului la funcția de primar al municipiului reședință de județ, la cea de președinte al Consiliului Județean și la cele de consilieri locali și județeni. 

Cu toate acestea, modelul propus de USR de stabilire a candidaților este unul total nou, TRANSPARENT, fără jocuri de culise și cuțite înfipte în spatele colegilor de partid. 

Andrei Drancă, liderul USR Botoșani, a anunțat că membrii partidului își pot depune până la Crăciun intenția de a candida la vreo funcție publică la alegerile locale, după care vor urma dezbateri între candidații pe același post, dezbateri la care alegătorii vor avea acces deoarece vor fi transmise LIVE pe Facebook. 

 

 



 

 

În urma acestor dezbateri, membrii USR vor vota care sunt candidații despre care ei cred că au cele mai mari șanse la viitoarele alegeri locale. 

Apoi, USR a anunțat deja prin liderii săi că au 30 de proiecte gândite pentru municipiul Botoșani. 

“Pentru municipiul Botoșani avem 30 de proiecte. Un proiect al meu de suflet este Centrul Vechi. Avem câteva variante, chiar am luat legătura cu câțiva proprietari de clădiri. Vreau să-I adun într-o asociație și să facem un proiect”, a spus Andrei Drancă.

Acesta a fost susținut în declarații și de Adi Hobjilă, vicepreședintele USR Organizația Municipală. 

“Avem o soluție de a scoate romii din Centrul Vechi, reamenajăm totul. Avem soluții. Prima dată trebuie curățenie și abia apoi poți face ceva acolo”, a precizat Adi Hobjilă.