Știri locale

Comunicat de presă: ALDE susține continuarea modernizării în spitalele din județul Botoșani!

Știind cât de importantă  este sănătatea pentru fiecare om în parte, ALDE  Botoșani dorește continuarea proiectelor de modernizare a spitalelor  din județul Botoșani, pentru ca serviciile medicale oferite de stat să fie  precum cele oferite la o clinică privată, în care spațiul unde este tratat pacientul, să fie unul primitor și modern , dar și calitatea actului medical să fie  la nivelul asteptat de fiecare botoșanean, care are nevoie de aceste servicii medicale.

ALDE prin reprezentanții pe care îi are în Parlamentul României va susține în bugetul național din cadrul  Ministerului Sănătații și a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, să fie alocate toate sumele necesare pentru dotarea spitalelor din județul Botoșani. Aici facem referire la modernizarea Secției de Pediatrie , Sectiei de Dermato-Infecțioase care a fost parțial renovată,  Sectiei de Obstretică -Ginecologie și Secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean Botoșani care necesită îmbunătățiri majore pentru o bună funcționare a actului medical.

 

 



 

 

Vrem să subliniem factul că este foarte important pentru noi să susținem modernizarea acestor obiective pentru a asigura posibilitatea tuturor cetățenilor din  Botoșani să meargă la spitalul din județul nostru să-și rezolve problemele de sănătate fără a fi nevoiți să se deplase la unitățile medicale din celelalte județe din țară.

De aceea, ALDE le va susține  la nivel național pentru a fi cuprinse în bugetul României și în bugetul Ministerului Sănătății. 

Biroul de presă,

ALDE Botoșani