Administrație Politică Știri locale

Cu proiecte de investiții de milioane de euro, Lucian Borfotină: ”Încerc să ajung în turul doi. Cosmin Andrei încă nu a demonstrat nimic”

Întrecerea electorală pentru funcția de primar al municipiului Botoșani va fi una extrem de antrenantă în 2020 ca urmare a candidaturilor anunțate până acum. 

Lucian Borfotină este unul dintre tinerii care are experiență în administrație și în atragerea proiectelor de investiții de milioane de euro și deja și-a anunțat candidatura pentru postul de edil-șef al municipiului Botoșani. 

Borfotină are susținerea ALDE Botoșani pentru alegerile locale din 2020. 

 

 



 

În emisiunea Dialog Deschis, de la Tele M, Lucian Borfotină a declarat că primarul Cătălin Flutur este principalul favorit la alegerile locale prin prisma faptului că este primar în funcție și că adversarul său principal este actualul viceprimar Cosmin Andrei, de la PSD. 

“Eu încerc să ajung în turul doi. Cele mai mari șanse le are primarul în funcție și cred că bătălia mea este cu PSD-ul și cu Cosmin Andrei. Dacă reușesc să intru în turul doi, datele problemei se vor schimba. Din ce știm noi, sigur vor fi două tururi. Eu am demonstrat la Cristești. Din punctul meu de vedere, Cosmin Andrei încă nu a demonstrate nimic”, a spus Lucian Borfotină.

Acesta și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani cu gândul la schimbările pe care le poate face în urbea capitală a județului după ce timp de patru ani a fost primar al comunei Cristești, acolo unde a făcut transformări uriașe prin proiectele de investiții atât în infrastructura rutieră, cât și în sistemul de învățământ și toate domeniile în care a putut accesa finanțări.