Știri locale

VIDEO Ștefan Mandachi, mesaj pentru botoșănenii care vor autostrăzi: Dacă stau în casă și dau like pe Facebook nu vor rezolva problema infrastructurii

Cunoscutul om de afaceri Ștefan Mandachi, suceveanul proprietar al unui lanț de restaurante prezente și în Botoșani și cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a organizat un nou eveniment care să atragă atenția și actualului Guvern PNL că MOLDOVA VREA AUTOSTRĂZI. 

 

Civistul Daniel Câșlariu, cel mai cunoscut militant pentru lucrări de infrastructură din Botoșani, a fost prezent la evenimentul organizat de Ștefan Mandachi și a atras atenția că Botoșani nu are nici măcar o legătură normală pe un drum național cu Iași.

Botoșani este unul dintre județele care are nevoie disperată de investiții strategice în infrastructură.

 



 

 

 

”MOLDOVA VREA AUTOSTRĂZI! La invitația bunului meu prieten Stefan Mandachi astăzi am ajuns la singurul METRU DE AUTOSTRADA din Moldova unde a avut loc un protest. De asemenea Ștefan a transmis un mesaj Botoșănenilor.#PENTRUCAIMIPASA, a postat Daniel Câșlariu pe contul său de Facebook.

Câșlariu l-a rugat pe Ștefan Mandachi să transmită un mesaj botoșănenilor pentru viitoarele evenimente menite să atragă atenția actualilor guvernanți asupra problemei infrastructurii din Botoșani și toată Moldova.

”Mesajul meu pentru botoșăneni și pentru moldoveni în general este să nu stea acasă, să își manifeste dorința pentru a se face autostrăzi. Dacă stau în casă și dau like pe Facebook nu vor rezolva problema infrastructurii. Să fie asumați și dacă este cazul să iasă în stradă. Eu am un restaurant în Botoșani care este productiv și care ar putea fi și mai productiv dacă am avea autostrăzi. Botoșani ar putea fi un pol pentru că sunt investiții acolo”, a declarat Ștefan Mandachi.

 

 

 



 

 

 

 

https://www.facebook.com/DanielCaslariu1989/videos/3307192082630040/