Știri locale

10.000 lei și 10 saci cu jucării, donație de la un club deținut de doi tineri din Botoșani pentru Asociația Grup Civic

Sînziana Secrieru și Gelu Graur, cei doi tineri care deține clubul OLD SCHOOL, au donat 10.000 lei și zece saci cu jucării pentru cazurile Asociației Grup Civic Botoșani prin care Daniel Câșlariu ajută săracii din județ. 

 

Deși sunt implicați în multe evenimente caritabile din județ, Sînziana Secrieru și Gelu Graur nu au ezitat să de implice și în campaniile derulate de Daniel Câșlariu prin Asociația Grup Civic Botoșani. 

 

Banii și hăinuțele donate de OLD SCHOOL vor ajunge la cele mai sărace dintre familiile din județul Botoșani. 

 



 

”SA FIM MAI BUNI ‼️ Astăzi aducem mulțumirii tuturor clienților care au particitap la campania OLD SCHOOL ARE INIMA, datorita dumneavoastră ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI a beneficiat de o sponsorizare în valoare de 10.000 de lei și 10 saci cu jucării și hăinuțe pentru copilași. Noi va mulțumim pentru tot ajutorul acordat și ne rugăm la bunul Dumnezeu sa va dea sănătate pentru ca nu ați rămas indiferenți la apelul personalului OLD SCHOOL. De asemenea am onoarea sa va invit pe data de 14 FEBRUARIE la un mega concert în care ne vom delecta cu cele mai frumoase melodii și toți bănuți care vor fi strânși vor merge tot către asociația noastră. Mulțumim frumos OLD SCHOOL.”, a scris Daniel Câșlariu pe contul său de Facebook.