Știri locale

Filarmonica Botoșani cântă cu Holograf la Sala Palatului pe 19 februarie

Un super-proiect artistic plecat de la Botoșani, Holograf Simfonica, organizat de Liviu Sorinel, ajunge la Sala Palatului, cea mai cunoscută sală de evenimente din România. 

Orchestra Simfonicã a Filarmonicii „George Enescu” Botoşani este invitatul special în concertul Trupei Holograf de la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment ce va avea loc pe data de 19 februarie 2020!

Organizatorul de evenimente Liviu Sorinel susține că această prezență la nivel național este un adevărat succes atât pentru el personal, cât și pentru Filarmonica Botoșani.

 




”O mare satisfacție pentru mine personal, o mare onoare pentru Orchestrã şi Instituția Filarmonicii sã fim alãturi de legendara trupã pe cea mai mare scenã de spectacole a capitalei şi a țãrii totodatã! Mulțumesc HOLOGRAF, sunteți geniali şi vã iubesc! Dupã ani de aşteptãri şi tatonãri, Proiectul meu artistic şi mai ales de suflet cât şi Premiera Naționalã a concertului „Holograf Simfonic” a devenit realitate pe data de 17.01.2020 la Botoşani, urmat de Piatra Neamț in data de 18.01.2020! Realizat alãturi de BAB Events(Sorin Bradu), în parteneriat cu Orchestra Simfonicã a Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani(manager Mihai Sîrbu), Asociația Org. de Evenimente(Falvius Damean) şi evident împreunã cu magnificii din trupa HOLOGRAF (Dan Bittman, Edi Petroşel, Iulian Vrabete, Tino Furtunã, Romeo Dediu şi Emil Soumah) sub bagheta ilustrului Dirijor Iulian Rusu ce ne va însoți şi în acest concert, proiectul a stârnit şi stârneşte în continuare reacții şi comentarii dintre cele mai pozitive şi mãgulitoare! Mulțumesc partenerilor şi sponsorilor, tuturor celor care ne-au fost alãturi în acest proiect!”, a declarat organizatorul Liviu Sorinel.

Povestea „Holograf Simfonic” merge mai departe!

#OrganizatorSpectacole