Administrație Știri locale

Primăria a montat un cort la Casa Cărții pentru dezinfectarea celor care merg în Piața Centrală

!

Primăria municipiului Botoșani a instalat un cort în zona Casa Cărții pentru a face igienizarea și dezinfectarea voluntară a botoșănenilor care merg la cumpărături în Piața Centrală. 

 

Prefectul Dan Nechifor a declarat că acțiunea face parte din măsurile care vor fi luate în municipiul Botoșani de către primarul Cătălin Flutur ca urmare a declarării Stării de Urgențe. 

 



 

 

Primarul Cătălin Flutur a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. 

 

”Am instalat astăzi un cort în apropierea Pieței Centrale, lângă Casa Cărții, pentru a-i proteja suplimentar pe botoșănenii care fac cumpărături. La intrarea și la ieșirea din piață aceștia își vor putea igieniza și dezinfecta mâinile în cortul instalat, cu substanțe adecvate, pe care municipalitatea le pune la dispoziția tuturor. De asemeni, din acest punct principal de acces spre piață poate fi controlat fluxul de persoane, astfel încât să putem evita aglomerația.

Scopul acestor măsuri este, desigur, acela de a diminua și mai mult posibilitățile de transmitere a coronavirusului COVID 19, sporind astfel gradul de securitate a populației orașului nostru”, a postat primarul Flutur pe pagina sa din rețeaua de socializare. 

 



 

 

 

 

 

loading…