Administrație Știri locale

Starea de Urgență obligă Consiliului Local Botoșani să țină ședința lunară în sistem videoconferință

A fost nevoie de o criză mondială și un virus care să amenințe lumea pentru ca autoritățile din România să iasă din comunism la 30 de ani de la căderea comunismului. 

Pe timpul Stării de Urgență, ședințele Consiliului Local al municipiului Botoșani nu se vor mai ține la sediul Primăriei, ci vor fi făcute cu ajutorul tehnicii moderne. 

Adică, modul în care comunică mai toată lumea, de la copii la bătrânii de la țară cu copiii lor plecați la muncă peste hotare, ajunge în sfârșit și în Consiliul Local Botoșani. 

 

 



 

 

Învățați cu circul din ultimii 8 ani în care fiecare inepție debitată în timpul ședințelor li se părea consilierilor locali, de la toate partidele, că rivalizează cu marile citate rămase în istoria țării și rostite de Eminescu sau Iorga, pentru o perioadă aceștia vor trebui să se limiteze la a discuta strictul necesar și la a aproba sau nu cele mai urgente hotărâri de Consiliu Local pentru municipiu și botoșăneni. 

Primarul Cătălin Flutur a declarat în emisiunea Dialog Deschis, la Tele M, că următoarea ședință de Consiliu Local va fi organizată prin intermediul tabletelor de serviciu pe care consilierii locali le-au primit din banii botoșănenilor. 

”Cred că și ședința de CL se va desfășura de la distanță pentru a evita eventualele îmbolnăviri. Este un lucru normal, firesc și corect”, a declarat primarul Cătălin Flutur.