Știri locale

VIDEO A vrut să calce cu mașina un paznic al Stațiunii Popăuți. ”Demisia domnului Șerbănoiu Viorel. Cetățenii sunt terorizați”

COMUNICAT DE PRESĂ 

În calitate de director al SCDCOC Popăuți , pe lângă alte responsabilități am obligatia să protejez patrimoniul unității compus din terenul proprietate ASAS , fondul genetic al rasei Karakul de Botoşani, imobilile și angajații unității . De 10 ani numitul Ionescu Luigi Mihai din loc. Răchiți , prejudiciază patrimonial unității prin: 

Prejudiciu de cca 240.000 RON în urma unor contracte dubioase, o dată demonstrată ilegalitatea contractelor , a urmat falimentarea firmei SC Eco-Lev SRL adm. Ionescu Luigi Mihai, drept pentru care Stațiunea de C-d Popăuți este păgubită. distruge proprietăţile Staţiunii de C-d Popăuți prin violenţă, sunt zeci de plângeri penale nesolutionate Orice intervenție a Politiei din com. Răchiți se solutionează prin apărarea acestui individ. 

 

 



 

 

În data de 18.03.2020, orele 16.00, Ionescu Luigi Mihai, din nou folosește agresivitatea(a se vedea filmarea), chiar încearcă să calce cu maşina unul din paznicii Stațiunii de Cercetare Popăuți și surprinzător în prezenta Organelor de Poliție care stăteau cu mâinile în buzunare ! Aceştia în loc să intervină în a apăra pe cei amenintati cu moartea prin intentia de ai călca cu maşina, ei apără pe agresor. Prin urmare, cer public : 

  1. Demiterea sau detaşarea Politistilor care nu au actionat conform legii , deși stiau cât de agresiv este această persoană Ionescu Luigi Mihai
  2. Solicit anchetă la vârful IPJ Botoşani prin care să se explice , de ce plângerile penale sunt nesoluționate de 4-5 ani și care, rând pe rând se prescriu sau se solutionează cu Ordonanță dată de Procuror ca fiind lipsă probe ( cu siguranță unele probe dispar din dosar ).
  3.  De când a revenit dl Serbănoiu Viorel la conducera IPJ Botoşani , Ionescu Luigi Mihai, a reînceput agresiunile împotriva subsemnatului și al angajatilor din Stațiunea de Cercetare Popăuți !
  4.  Cer public implicarea conducerii IPJ Botoşani în rezolvarea tuturor cauzelor unde este implicat Ionescu Luigi Mihai, în caz contrar, DEMISIA d-lui SERBĂNOIU Viorel , fiindcă, de când este domnia sa şeful IPJ Botoşani , cetățenii din com. Răchiți sunt terorizați de Ionescu Luigi Mihai !!!! Frica și teroarea este instalată în rândul cetăţenilor din com. Răchiți și acest aspect se datorează lipsei de fermitate a organelor de politie!!!!

Demersurile privind situația Stațiunii de Cercetare Popăuți, dar și din com. Rachiti , unde cetăţenii sunt terorizați de acest Ionescu Luigi Mihai , totodată toleranța organelor de politie față de acesta , vor fi înaintate autorităților centrale, d-lui Ministru Marcel Ion VELA , cât și Procurorului General. 

Cu deosebită consideraţie, CSIII.dr.ing. Ionică NECHIFOR 

 

 



 

 

 

 

 

 

loading…