Peste 800 de botoșăneni au semnat deja petiția online împotriva transformării Maternității în spital Covid19

2

Botoșănenii se mobilizează online, altă variantă nefiind acum la dispoziție, și se opun transformării Maternității în spital pentru tratarea cazurilor de Coronavirus. 

 

Printr-o petiție online abia lansată, peste 800 de botoșăneni au semnat pentru a se opune acestei transformări decisă de Ministerul Sănătății și acceptată fără a oferi altă variantă de către conducerea Spitalului Județean. 

În mediul online botoșănenii nu înțeleg de ce nu se face spital de Covid-19 la Spitalul TBC sau la Spitalul de Recuperare și s-a luat decizia de a muta TOT din Maternitate la Dorohoi.

 

Iar din rândul autorităților locale sau naționale nu a oferit nimeni un răspuns. 

  

 

SEMNEAZĂ PETIȚIA AICI:

https://secure.avaaz.org/ro/community_petitions/autoritatile_statului_spunem_nu_transformarii_maternitatii_botosani_in_spital_covid19/?tzahUpb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading…


 

 

 

 

2 comentarii

  1. VREU SA LUATI CELE MAI BUNE MASURI CU ACESTA EPIDEMIE OAMENI POLITICI AI ACESTE TARI,GANDITIVA DE TREI ORI CE VRETI SA FACETI CU ACESTA TARA,MULT IN CASE NU PPUTEM SA STAM,CINE O SA MAI MUNCEASCA DACA TOTI VOM STA IN CASE,ECONOMIA SE DUCE DE RAPA DACA O LUNGIM PANA IN IUNIE CU ACESTA CRIZA DE SANATATE,TREZITI-VA,TREZITI-VA SI DATI CELE MAI BUNE SOLUTI PENTRU SA ESIM DIN CASE SI SA NE APUCAM TOTI DE MUNCIT SI SA PUNEM ECONOMIA PE PICIOARE,CA STAND IN CASE NU REZOLVAM MAI NIMIC.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *