Politică Știri locale

Comunicat de presă Costel Lupașcu: ,,Obligatoriu!!! Pensiile speciale trebuie tăiate imediat!’’

În situația actuală mondială generată de coronavirus, mai mult ca oricând România are nevoie de stabilitate și unitate.

 

Românii au nevoie de încredere, speranță și ajutor din partea autorităților statului.

 

Ne confruntăm cu o situație fără precedent, în care viața fiecărui cetățean depinde de decizii ferme.

 



 

,,Este momentul să facem ceva concret în ajutorul oamenilor, să acționăm! De aceea este obligatoriu ca pensiile speciale să fie tăiate imediat, iar banii economisiţi să meargă de urgență la sănătate! România trece prin momente destul de grele, atât din punct de vedere medical cât și economic, iar o astfel de măsură va veni în sprijinul bugetului statului. În această perioadă grea, NU mă voi opri și voi propune măsuri prin care vreau să îi ajutăm pe toți cei afectați de această criză. Românii NU trebuie lăsaţi singuri să suporte efectele grave ale acestei crize, mulți au fost deja trimiși în șomaj tehnic, alții își văd afacerile ruinate, în timp ce unii se bucură în continuare de pensii speciale de zeci de mii de lei. Solidaritatea nu trebuie doar declarată, ci ea trebuie demonstrată prin fapte!’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

 

 

loading…

 

 

,,Este timpul să facem ordine! Iar impozitarea drastică a pensiilor speciale este prima măsură pe care trebuie să o luăm! Acei bani sunt mai utili în acest timp în care trebuie să asigurăm protecția cetățenilor și a cadrelor medicale, acești eroi aflați în prima linie a luptei împotriva pandemiei. Trebuie ca toate spitalele din România să aibă asigurate materiale pentru protecție: măști de protecție, mănuși de unică folosință, dezinfectanți, costume de unică folosință, ventilatoare.

În aceste momente trebuie să fim înțelepți și să ne asumăm împreună măsuri de prevenire a extinderii bolii. România are nevoie acum, mai mult ca oricând de o pace socială în beneficiul tuturor românilor pentru că sănătatea este bunul cel mai de preț al tuturor.’’ a declarat deputatul  Costel Lupașcu.