Administrație Politică Știri locale

Curelariu de la USR vrea explicații pentru milion de lei pe care Primăria îl dă Zonei Metropolitane chiar dacă nu are proiecte importante

Unul dintre liderii USR Botoșani, Raluca Curelariu, a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, faptul că Zona Metropolitană primește un munte de bani de la Primărie chiar este o tocătoare de fonduri publice fără a avea vreo mare realizare. 

Curelariu atrage atenția că lipsa de activitate a Zonei Metropolitane, unde și-au găsit un loc mai mult decât călduț mulți membri de partid fără viitor politic, este mult prea costisitoare pentru comunitatea locală. 

 




”Zona Metropolitană Botoșani – o mare enigmă care primește anul acesta 1.000.000 lei din partea Primăriei Botoșani ca și cotizație. Înființată în 2011, se poata lăuda cu un singur proiect finalizat. Achiziția unui pachet de energie electrică undeva prin 2016.

Marele său proiect ar trebui să fie uitata centură ocolitoare a orașului Botoșani. Au trecut 3 ani de când dl. Egner explica cât de aproape suntem de realizarea acestuia.

Sunt foarte multe întrebări legate de (in)activitatea acestei entități, începând de la lipsa proiectelor și terminând cu fondul de salarii. 

Va urma…”, a postat Raluca Curelariu pe pagina sa de Facebook.